Metodická příručka pro výuku mediace na vysokých školách - Rone, Dana (Troas s.r.o., 2019)
Metodická příručka pro lektory a školitele mediace. Představuje užitečný nástroj pro práci se studenty; vedle obecných doporučení (obsah, struktura osnov kurzu) se věnuje i praktickému nácviku (simulovaná mediace).