Kolik životů má herec : padesát medailonů o osobnostech z cyklu Barevné čtvrtky - Valtrová, Marie, 1949- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Soubor medailonů uměleckých osobností, které se účastnily cyklu Barevných čtvrtků v Městské knihovně v Praze. Autorka vybrala profesionály z řad herců, režisérů, divadelních a filmových historiků, rozhlasových redaktorů či překladatelů. Jednotlivé medailony přibližují atmosféru pořadů v Divadelním a filmovém oddělení Městské knihovny, ale zároveň dokumentují osobní přístup autorky Marie Valtrové k jednotlivým osobnostem. Text doplňují fotografické portréty pozvaných hostů.