Knihovna v mém životě : rozhovory s lidmi, kteří svůj život spojili s knihovnou - Lánská, Dita (Městská knihovna v Praze, 2019)
Soubor rozhovorů, v nichž se bývalí i současní pracovníci knihovny, ale i veřejně známé osobnosti vyznávají ze svého vztahu k Městské knihovně v Praze. Rozhovory se zároveň dotýkají i jejich vztahu ke knihovnám, knížkám a četbě obecně.