Magorův zápisník - Jirous, Ivan Martin, 1944-2011 (Čeští básníci 20. století, 2020)
Obsáhlý výbor z esejistické a kulturněkritické tvorby Ivana Martina Jirouse, básníka, hudebníka a historika umění. Texty z let 1965-1990 se věnují výtvarnému umění, rockové scéně a undergroundové kultuře. Obsahuje několik rozhovorů s IMJ.