Stručné dějiny literatury české - Novák, Arne, 1880-1939 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Přehled dějiny české literatury - od počátků v době raného středověku až po druhou světovou válku. Příručka se nezaměřuje pouze na krásnou literaturu, ale věnuje se rovněž novinářství, vývoji literární kritiky či literárnímu dějepisectví.