Strašidelný hotel - Collins, Wilkie, 1824-1889 (Detektivka, 2020)
Klasický detektivní román s tajemnými a hrůzostrašnými prvky se odehrává v minulém století dílem v Anglii a dílem v Benátkách. Autor vypráví o rozvětvené rodině anglického šlechtice, který z neznámých důvodů uzavře sňatek se záhadnou ženou. Od této chvíle se začínají v jeho okolí hromadit nadpřirozené úkazy a tajuplné jevy, vrcholící smrtí šlechtice v benátském hotelu, který byl přestavěn z původního paláce. V tíživé atmosféře hotelu dojde k závěrečnému dramatu a posléze i k vysvětlení dávného zločinu.