Harlekýnovy milióny - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (Městská knihovna v Praze, 2020)
V jímavé útlé knížce se autor očima své zestárlé maminky dívá na trampoty a drobné radosti starých lidí v domově důchodců. Zařízení pro staré lidi je umístěno v zámečku, postaveném hrabětem Šporkem nedaleko městečka, kde se zastavil čas. Spolu s autorovou maminkou a řadou pamětníků starých časů se čtenář vrací nejen do milého malého města a jeho pivovaru, ale i k příběhům hrdinů z knih Postřižiny a Krasosmutnění.