Nevada - Grey, Zane, 1872-1939 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Dobrodružný román z amerického Západu 19. století vypráví příběh pistolníka, který z lásky k dceři bohatého rančera skončil se životem dobrodruha. V okamžiku, kdy farmáře v divoké a pusté arizonské oblasti sužují nájezdy zlodějů dobytka, využívá své dřívější pověsti a zkušeností a s pistolí v ruce se staví na obranu práva. Jeho zápas s desperáty je korunován úspěchem a hrdina navíc získá ruku dívky, která jediná věřila v jeho ryzí charakter a dobré srdce.