Cíl a úkol výchovy vlčat : psychologie hocha a učitele - Baden-Powell of Gilwell, Robert Stephenson Smyth Baden-Powell, Baron, 1857-1941 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Publikace seznamuje se systémem výchovy chlapců ve věku od sedmi do jedenácti let (vlčat), jak ji koncipoval zakladatel skautingu Robert Baden-Powell. Stanovuje cíle výchovy a stručně shrnuje poznatky o psychologii chlapců této věkové skupiny.