Ztracená řeka - Grey, Zane, 1872-1939 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Klasický oddechový westernový příběh, jehož ústředním hrdinou je lovec mustangů, neprávem obviněný z krádeží dobytka. Dobrodružný příběh s milostnou zápletkou vypráví o lovci divokých koní, který chce získat svou vyvolenou a stát se rančerem. Musí však vyvrátit podezření, že je zlodějem dobytka a dopadnout v řadě napínavých honiček skutečné pachatele.