Praha bláznivá - Reinerová, Lenka, 1916-2008 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Vzpomínky pražské německy píšící spisovatelky věnované rodnému městu, které se jí podařilo vystihnout v jeho absurdních podobách. Spisovatelka se vrací na důvěrně známá místa, kde se jí vybavují s nimi spojené zážitky z různých období jejího nelehkého, ale zajímavého života. Vzpomíná na své blízké, přátele a známé - zvláštní pozornost je věnována E. E. Kischovi. Zmiňuje se o některých pasážích z tvorby Franze Kafky, ve kterých nachází paralely ke svým příběhům.