V šeru dávných věků - Štorch, Eduard, 1878-1956 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Dobrodružné vyprávění o životě a příhodách pravěkých lidí, kteří žili v dávnověku na místě dnešní Prahy a jejího okolí.