Plná bedna šampaňského - Pavel, Ota, 1930-1973 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Kniha shrnuje reportáže o vynikajících sportovcích jedné generace. Sportovní reportáže z pera moderního klasika české literatury. Hrdiny této knížky jsou slavný Emil Zátopek, František Kloz, Jan Veselý, František Tikal a další legendární sportovci.