E-knihovna.cz : ediční plán : 2019 podzim–zima (Městská knihovna v Praze, 2019)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období podzim-zima 2019. Informace o chystaných básnických, prozaických i dramatických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.