E-knihovna.cz : ediční plán : 2020 jaro–léto (Městská knihovna v Praze, 2020)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období jaro-léto 2020. Informace o chystaných titulech z oblasti krásné i naučné literatury doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.