Brána věčnosti - Šulcová, Marie, 1926-2015 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Čtvrtý a poslední díl románové řady o životě a díle bratří Čapků. Poslední část faktografického románového cyklu o životě a díle bratří Čapků zachycuje období od r. 1930 až do smrti Karla Čapka v roce 1938.