Čtyři spravedliví - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Detektivka, 2020)
Detektivní příběh o pátrání anglické policie po čtyřech mužích, kteří vzali spravedlnost a zákon do svých rukou. Dobrodružná detektivka Čtyři spravedliví, vydaná poprvé roku 1905, byla prvním románovým pokusem později proslaveného autora dobrodružně laděných krimipříběhů, často na hranici uvěřitelnosti, které si však svou čtivostí a napětím získaly čtenářskou přízeň po celém světě. Takový je i případ perfektně organizované skupiny čtyř mužů, kteří se rozhodli obcházet těžkopádnost zákona a na svou pěst trestat zločiny a bezpráví. Pátrání po nich pak pro policii představuje souboj s velmi těžkým protivníkem...