Ach, rusovlasá kouzelnice! a jiné povídky - Fitzgerald, Francis Scott, 1896-1940 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Povídka amerického klasika z jeho proslulé sbírky "Povídky jazzového věku". V próze "Ach, rusovlasá kouzelnice!" je hlavní hrdinou muž, jenž až v pozdním věku zjistí, že krásná žena, do níž se kdysi zoufale zamiloval a která se pro něho stala nedosažitelným idolem, byla ve skutečnosti někým úplně jiným než si ve svých marných touhách představoval.