Manželky prezidentů : deset žen z Hradu - Kosatík, Pavel, 1962- (Městská knihovna v Praze, 2020)
Celkem dvanáct životopisných medailonů manželek československých a českých prezidentů - od Charlotty Garrigue Masarykové po Livii Klausovou.