Znamení lyry - Erben, Václav, 1930-2003 (Detektivka, 2020)
Detektivní příběh z vojenského prostředí sleduje vyšetřování vraždy náčelníka štábu. Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze. Když se však případ dostane do rukou kapitána Michala Exnera a jeho kolegů z kriminálky, vyklube se z něj zákeřná vražda. Nakladatelská anotace.