Pohár od Pánaboha - Pavel, Ota, 1930-1973 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Soubor jedenácti povídek, jejichž společným jmenovatelem je sport a sportovci. Sport není pro autora výjimečným prostředím, ale lidským osudem, plným a skutečným životem. Povídky jsou laděny humorně i melancholicky, všechny jsou však prodchnuty hlubokou lidskostí a porozuměním. Autorovi hrdinové - stárnoucí fotbalista na konci kariéry, fotbalový fanoušek, nebo třeba matka tragicky zemřelého horolezce, jsou především lidmi z masa a kostí.