Smrt krásných srnců - Pavel, Ota, 1930-1973 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Povídky jsou humorným a nostalgickým vyprávěním o židovské rodině, kde hlavní roli hraje otec obdařený velkou láskou ke svým synům, přírodě a rybaření. Humorné a s láskou vyprávěné historky o židovském snílkovi, podnikavém obchodním cestujícím a milujícím otci a manželovi, dojmou čtenáře svou prostotou a krásným čistým jazykem.