Pohádka o Raškovi - Pavel, Ota, 1930-1973 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Půvabná knížka o životě a sportovním úspěchu našeho předního sportovce, reprezentanta ve skocích na lyžích. Sport není pro autora výjimečným prostředím, ale lidským osudem, plným a skutečným životem. Jeho próza vypráví o životě a největším sportovním úspěchu bývalého československého reprezentanta ve skocích na lyžích Jiřího Rašky, v níž autor propojil skutečné události ze života sportovce s pohádkovou nadsázkou.