Buffalo Bill : životopis posledního skauta Divokého západu - Wetmore, Helen Cody (Městská knihovna v Praze, 2020)
Autentický životopis plukovníka Williama Fredericka Codyho, který se proslavil v Americe i po celém světě pod jménem Buffalo Bill. Neuvěřitelná dobrodružství, která tento hrdina doby osídlování Divokého západu prožil, líčí osoba nejpovolanější - jeho sestra. Hrdina od svých 9 let žil mezi zálesáky a lovci, byl poštovním jezdcem Pony Expressu, jezdil s dostavníkem a žil mezi zlatokopy i staviteli železnice. Řadu dobordružství prožil i jako zvěd ve válce Jihu proti Severu a v indiánských válkách, kde působil jako skaut. Na sklonku své kariéry procestoval téměř celý svět s divadlení výstavou o Divokém západu.