Smrt talentovaného ševce - Erben, Václav, 1930-2003 (Detektivka, 2020)
Detektivní příběh, jehož děj se odehrává na renesančním zámku v Orlických horách a v jeho blízkém okolí. Hrdinou detektivky ze 70. let 20. století je nekonvenční kapitán Exner, který se svým týmem vyšetřuje násilnou smrt místního lidového řezbáře a naivního malíře.