Nícení - Myšková, Ivana, 1981- (Česká próza (Fra), 2014)
Reflexe nespokojeného ženského nitra na sebe berou podobu deníkových záznamů, snů, úvah a především dopisů různým adresátům. Experimentální próza je výrazným debutem mladé české autorky.