Jak zalichotit tlusté ženě - Palla, Marian, 1953- (Petrov, 2020)
Sbírka rozmanitých krátkých textů, vyznačujících se autorovým svérázným humorem. Soubor mikropovídek, nonsensů a krátkých absurdních textů, které úspěšně oscilují mezi dadaistickou hravostí a černým humorem, potěší především příznivce postmoderní literatury.