Kdyby byl krtek velkej jako prase - Palla, Marian, 1953- (Petrov, 2020)
Hravé texty a originálně pojaté básně, v nichž se autor snaží s ironickou nadsázkou vyjádřit své názory na absurditu současného světa. Soubor krátkých, poetických i prozaických textů, které nekonvenčním způsobem, se svérázným humorem, přímočarým jazykem a postmoderní mnohotvárností odrážejí autorův osobitý pohled na současnou realitu.