Šumná města. - Lipus, Radovan, 1966- (Druhé město, 2020)
Knižní podoba dokumentárního televizního cyklu, který seznamoval se zajímavými architektonickými památkami a urbanismem vybraných českých, moravských a slezských měst se zaměřením na období 19. a 20. století.