Všechno nejlepší : tisíc čísel a dvacet let Salonu Práva - Vlasák, Zbyněk, 1984-; Kučera, Štěpán, 1985- (Druhé město, 2018)
Sto nejživějších textů vybraných z tisíce čísel Salonu, kulturní a literární přílohy deníku Právo. Původní publicistika, eseje od Bělohradského, Kosíka nebo Přibáně. Tvorba českých spisovatelů Hakla, Stančíka, Bellové či Rudiše, texty z pozůstalosti Haška, Hrabala a Skácela. Rozhovory s Vaculíkem, Páralem nebo Updikem a Ferlinghettim. Texty bývalých exulantů i disidentů Hutky, Chramostové nebo Jirouse. Nakladatelská anotace. Kráceno.