Who the fuck is David Koller? - Koller, David, 1960- (Druhé město, 2020)
Knižní rozhovor cele představující osobnost českého rockového muzikanta a zpěváka Davida Kollera, frontmana kapely Lucie, který je domácí veřejnosti znám již bezmála 30 let jako umělec i jako občansko-politický aktivista. Zpěvák, bubeník a kapelník David Koller (r. 1960) patří už od konce 80. let 20. století ke klíčovým postavám na poli české populární hudby. Tato kniha je vlastně jeden dlouhý, obsáhlý a otevřený rozhovor, který s Davidem Kollerem vedl básník Milan Ohnisko. Koller zde vzpomíná na celý svůj dosavadní život nejen coby umělec a muzikant, ale i jako člověk, syn, manžel a otec. Spolu s bohatou černobílou fotogalerií a postřehy jiných osobností v závěru je tak tato kniha i pro nezaujatého čtenáře zajímavým portrétem zajímavého člověka.