Dva lelci ve skříni (o Karlíkovi nemluvě) - Šrut, Pavel, 1940-2018 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Rozmarné vyprávění o Karlíkovi z 3. A, který tak dlouho chytal lelky, až je jednou doopravdy chytil.