Starý anglický baron - Reeve, Clara, 1729-1807 (Anglický gotický román, 2020)
Příběh středověkého anglického šlechtice a pozůstalých po jeho zavražděném příteli je typickou ukázkou anglického "gotického románu" 18. století. Román je druhou, přepracovanou verzí debutového díla autorky, která se později stala typickou představitelkou tzv. gotického románu. Příběh středověkého šlechtice, který se vrací do Anglie a zjišťuje, že jeho dávný přítel byl zavražděn, napsala začínající autorka pod přímým vlivem spisovatele Horace Walpolea a v první verzi jej nazvala "The Champion of Virtue".