Dcerka : o poznání cesty pravé k spasení - Hus, Jan, asi 1371-1415 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Krátký spisek určený Husovým posluchačkám a následovnicím je laskavým napomenutím a připomenutím křesťanských ctností.