The Tap Tap : řiditel autobusu - Fialová, Lucie, 1980- (Paseka, 2020)
Obrazová i textová kronika mapující vznik a příběh hudebního uskupení The Tap Tap tvořeného studenty pražského Jedličkova ústavu pro tělesně handicapované. Výpravná publikace "Řiditel autobusu" je vlastně kronikou hudebního uskupení The Tap Tap, které je tvořeno převážně studenty pražského Jedličkova ústavu pod vedením kapelníka Šimona Ornesta. Kniha plná fotografií postupně představuje členy orchestru, vypráví ve zkratce jejich životní příběhy, s mnohými jsou zde uvedeny i krátké rozhovory. Vedle toho text sleduje i vývoj samotné skupiny. Podstatou The Tap Tap není jen samotná hudba. Tím, že jeho členy jsou tělesně handicapovaní, zcela jasně ukazující, že když se chce, jde takřka všechno, tak jeho význam a odkaz hudbu přesahuje. Dnes už je The Tap Tap vcelku zavedeným uměleckým tělesem s bohatým koncertním programem a například videoklip k písni "Řiditel autobusu" se stal hitem internetu a posunul kapelu do širšího povědomí.