Legendy CONiáše - Tománková, Alena (Městská knihovna v Praze, 2020)
Antologie fantasy povídek, kterou ve spolupráci s časopisem Pevnost sestavil tým Městské knihovny v Praze, jenž připravuje pravidelná žánrová setkání CONiáš. Sedm českých autorů a jeden slovenský se spojili v tomto souboru, editovaném knihovnickým týmem okolo populárního CONiáše – pravidelné akce pro příznivce literární fantastiky. Povídky, vesměs dříve vydané v časopise Pevnost, vezmou čtenáře na podivuhodné výlety do vzdálených míst, dávných časů i svérázných legend. Výjimku tvoří závěrečná povídka mladé autorky, která s patřičnou fantasy nadsázkou popisuje týden ve své knihovnické profesi.