Milenci na jeden den - Klíma, Ivan, 1931- (Městská knihovna v Praze, 2020)
Trojice svébytných milostně-psychologických povídek. Druhý z autorových milostně-psychologických povídkových triptychů obsahuje příběhy náhodných milostných setkání, spojených s nezvyklými, až absurdními situacemi a neřešitelnými slepými uličkami, v nichž se jeho jednodenní milenci setkávají.