Brouk v hlavě : komedie o třech dějstvích - Feydeau, Georges, 1862-1921 (Drama, 2020)
Slavná fraška o podezíraném manželovi Viktoru Emanuelu Champsboisy, jehož lásku se pokusí prověřit manželka Marcela pomocí přítelkyně Luisy.