Princ v Zeleném království - Hanzlík, Josef, 1938-2012 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Originální pohádka z říše rostlin. Moderní pohádka vypráví o princi z malého království, který se dostal na návštěvu do království zeleného chrliče.