Princ ve Velké Cintánii - Hanzlík, Josef, 1938-2012 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Příhody malého prince, které zažil v pohádkovém království. Princ prochází pohádkovým královstvím, seznamuje se s jeho podivuhodnými obyvateli a zažívá podivuhodné příhody. Svým vtipem, lehkostí a jinotajnou poetikou kniha osloví i dospělého čtenáře, který v ní může najít jistou podobnost například s Carrollovou Alenkou v říši divů.