Skrytá hvězda Jelena Mašínová - Mašínová, Jelena, 1941- (Městská knihovna v Praze, 2020)
Kniha vydaná při příležitosti významného životního jubilea české spisovatelky Jeleny Mašínové obsahuje prózy, rozhlasové hry, filmový scénář a divadelní hru.