V hadím objetí : (tři spravedliví) - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Detektivka, 2020)
Detektivka populárního anglického autora z jeho série o Čtyřech spravedlivých. Román „V hadím objetí“, představí komplikovaný postup proti zločincům, jejichž identitu, motiv i vražednou metodu Spravedliví od samého začátku znají. Oběti jsou nacházeny otráveny hadím jedem, s nepatrnými stopami po uštknutí, ale hada nikdy nikdo neviděl. Navíc se k obětem nikdo ani těsně nepřiblížil…