Katuška a deset - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Detektivka, 2020)
Dobrodružná detektivka z Londýna 30. let 20. století. Dramatický souboj mezi Katuškou - mozkem elity londýnského podsvětí a inteligentním komisařem Scotland Yardu Michaelem připomíná rozehranou šachovou partii.