Kluby poezie - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Svébytně poetická kniha skutečných i smyšlených vzpomínek, publikovaná poprvé roku 1981. Baladická nesyžetová próza je mozaikou drobných bizarních přihod, situací, reflexí a vzpomínek. Tvoří vyprávění o životě a smrti, o radosti a smutku tvůrčí práce, o situaci člověka v krutém a krásném světě. Je konfrontací minulých časů a současnosti.