Dobrodinec lhář - Norton, Roy, 1869-1942 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Westernový dobrodružný román z Arizony doby zlatokopů. Příběh mladého lupiče, jeho setkání s moudrým starým prospektorem, jeho boje a jeho tragické lásky je zasazen do Arizony dob Divokého západu, je vyprávěn s dobrodružným patosem i jistým humorným nadhledem a představuje klasickou ukázku zábavné westernové četby meziválečného období. Jeho český překlad vyšel poprvé roku 1930 v sešitové edici Knihovna Dalekého západu nakladatelství Altrichter.