Peking not fucking : koláč infantilních pokusů s elektřinou - Šofar, Jakub, 1958- (Dybbuk, 2008)
Soubor tří prozaických textů literárního a časopiseckého redaktora Jakuba Šofara. Své dílo nazval postmoderní novelkou a stejně jako v předchozích knihách zůstává věrný svému poslání kritika - reaguje především na společensko-politické problémy. Minulé i současné. Většina jeho textů vycházela v devadesátých letech v časopisu Tvar, část pak v knize Prostší motivy. Obsah knihy nikterak nesouvisí s názvem, dle autora je to daň z přidané hodnoty postmoderny.