Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - Šanda, Michal, 1965- (Dybbuk, 2016)
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici?