Vlci : hra o třech dějstvích - Rolland, Romain, 1866-1944 (Drama, 2020)
Drama, kriticky zobrazující události Velké francouzské revoluce. Tragédie o třech dějstvích s názvem Vlci je prvním titulem Rollandova epického dramatického cyklu Divadlo revoluce, v němž se francouzský klasik prostřednictvím tragických osobních příběhů dívá kritickým pohledem na kontroverzní etapu francouzských dějin - Velkou revoluci. Roku 1898 se Vlci stali také první autorovou divadelní hrou, která se dočkala uvedení a podle autora "otevřela bránu jeho ostatním dramatům".