Názory tak řečeného Dalimila - Liehm, A. J. 1924-2020 (Dokořán, 2014)
Eseje a úvahy dnes již legendárního exilového novináře věnované politickým událostem v tehdejším Československu, v Evropě i ve světě. Autor se rovněž zaměřuje na české a evropské kulturní události.