Hrabě Monte Cristo. - Dumas, Alexandre, 1802-1870 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Klasický historicko-dobrodružný román o zradě a spravedlivé pomstě je i barvitým obrazem francouzské společnosti 1. pol. 19. stol.